Klachten en suggesties


Alle medewerkers van Rugzorg Nederland zijn uitermate begaan met uw welzijn. Wij streven ernaar een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg met een zo hoog mogelijk service niveau te combineren.

Mocht u bepaalde klachten hebben of suggesties voor verbetering van onze zorgverlening hebben dan verzoeken wij u dit via het onderstaande formulier aan ons te melden. U kunt dit op naam doen dan kunt u binnen 2 weken van ons een antwoord verwachten. Zwaarwegende klachten zullen binnen 4 weken door een interne klachtencommissie behandeld worden waarna u hiervan een afschrift ontvangt.

U kunt dit formulier ook printen en anoniem naar ons sturen, de klacht of suggestie wordt dan op gelijke wijze behandeld, u ontvangt dan echter geen afschrift.

De Stichting Rugzorg Nederland kent een klachtenregeling voor informatie hierover kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

De klachtenfolder kunt u hier vinden.

Rugzorg Nederland heeft eveneens voor het behandelen van geschillen een overeenkomst gesloten met Stichting Geschillencommissie EZa. Meer informatie kunt u hier vinden.
Naam *
E-mailadres *
Suggestie of klacht
Datum voorval
Locatie


* deze velden zijn verplicht.
Privacy Statememt  Disclaimer
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap